foradia subscriutegrat

1.401 alumnes inicien un nou curs a Pego

Abans que començara el curs els operaris de l'Ajuntament han estat fent treballs per a posar a punt els centres escolars públics de Rosalia Bondia, Ambra i Carolina Sala

Pego inicia el curs amb 1.401 alumnes que es reparteixen als quatre col·legis del municipi i a l’IES Enric Valor. Per a començar, tant el professorat com els operaris de l’Ajuntament, han estat treballant a les darreres setmanes per a ultimar tots els detalls als centres escolars públics (Rosalia Bondia, Ambra i Carolina Sala). El regidor d’Educació, Juanjo Arbona, ha comentat que: “S’han fet treballs de manteniment i reparació de tot allò que necessitaven i que ens havien transmés les direccions dels centres”.

A l’Ambra alguns d’aquests treballs han servit per a millorar l’accessibilitat al centre amb reparació d’unes escales i també l’adequació d’un bany en la planta baixa per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda. També s’ha pintat el clos del centre escolar, així com les parets de l’interior i exterior del centre. S’ha instal·lat a més, una tanca de perimetració i s’han arreglat diversos taulells danyats del curs anterior. Finalment, s’han adequat les zones enjardinades i patis, amb el pintat de la pista de futbol sala i Bàsquet així com la reposició de grava en diferents punts del pati.

En el col·legi Carolina Sala, els treballs que s’han fet ha sigut la pintura, tant en la zona interior de l’edifici com en la façana exterior. A més, s’han repintat les línies de les pistes de futbol sala i Bàsquet del pati més gran del centre.

L’altre centre públic, Rosalia Bondia, també s’ha beneficiat d’aquests treballs, que s’han centrat en pintar les línies de la pista esportiva, eliminar un clos en la zona exterior o pintar el clos que hi ha a prop del centre. S’ha reparat els serveis del pati, i alguns dels pilars d’una de les zones recreatives del col·legi.

Enrique Moll, alcalde de Pego, ha desitjat un bon inici de curs “als alumnes que estudien i es llauren un futur; i als professors que transmeten tota la seua saviesa i bon fer per a tindre les millors generacions futures”. A més, el primer edil ha aprofitat per a reivindicar la importància de l’ensenyament públic, i ha mostrat el suport del consistori als centres del municipi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *