foradia subscriutegrat

Alcoi es reuneix amb els representants de la Conselleria de Cultura

A més de la reunió, els assistents han visitat el jaciment de la Sarga, i han destacat aquest model i el treball que s'està fent a aquest lloc

Durant el matí del dimarts 23 d’agost el secretari Autonòmic de Cultura, Joaquim López, el subdirector general de Patrimoni Cultural, Antonio Bravo, el director Territorial de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a Alacant, José Antonio López Mira, i l’Inspector de Patrimoni Arqueològic, José Luis Simón García, han tingut una reunió amb el vicealcalde d’Alcoi, Jordi Martínez, i el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Abans de celebrar la reunió, els participants d’aquesta han aprofitat la visita a Alcoi per tal de veure el jaciment de la Sarga, i allí han destacat el model i el treball que s’està portant a terme, i l’han posat com a exemple per a tot el País Valencià.

A més, també han anat a El Salt, on el director de l’excavació sobre els Neandertals, Cristo Hernández, ha donat a conéixer alguns dels avanços que s’han anat descobrint en aquest estiu. Hernández ha apuntat que “El Salt es troba entre els 5 jaciments d’Europa més importants per descobrir l’extinció dels Neandertals i entre els dos més importants pel que fa a la conservació de restes de foc”, un fet que pot donar molta informació.

Seguidament, s’ha dut a terme la reunió en la qual s’han tractat diversos projectes culturals, i sobre aquests dos espais que tenen un gran valor patrimonial per a la ciutat d’Alcoi.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *