foradia pressupostparticipatiualcoi

Torna el programa per a la infància amb problemes de desenvolupament a l’Eduardo Latorre

El programa d'Hidrocinesiteràpia és fruit de la col·laboració entre les regidories de Salut Pública i d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, i també, amb la Conselleria de Sanitat

Setembre començarà amb la tornada del Programa d’Hidrocinesiteràpia del Centre d’Atenció Pediàtrica d’Alcoi en les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, un programa específic per a xiquets i xiquetes amb alteracions en el neurodesenvolupament. Aquesta iniciativa naix entre la col·laboració entre les regidories de Salut Públic i Esports de l’Ajuntament d’Alcoi i la Conselleria de Sanitat. Les sessions es duran a terme tots els dijous.

La Hidrocinesiteràpia és una intervenció terapèutica entesa com “el conjunt d’intervencions, dirigides a la població infantil de zero a sis anys, a la família i al seu entorn, que tenen per objectiu donar resposta al més prompte i de manera més eficaç possible a les necessitats transitòries o permanents que presenten els xiquets amb trastorns en el seu neurodesenvolupament o que tenen el risc de patir-los. Aquestes intervencions, que han de considerar la globalitat del xiquet, han de ser planificades per un equip multiprofessional d’orientació interdisciplinari o transdisciplinari”.

Aquesta activitat és molt beneficiosa, ja que incideix en el desenvolupament integral de la persona tant en l’àmbit psicomotor, cognitiu, lúdic, de relaxació, soci afectiu, com a escala terapèutica.

Alberto Belda, regidor d’Esports ha comentat que “un dels avantatges de la gestió pública del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre és que ens permet dur a terme programes que ajuden a tindre una millor qualitat de vida a determinades persones i que sense aquesta gestió pública, l’ajuntament no podria oferir”.

Per la seua part, la regidora de Salut Pública, Teresa Sanjuán, ha indicat que: “Volem tindre la millor Sanitat Pública possible i durem a terme, dins de les nostres competències, totes les accions possibles per a aconseguir-ho. Des de l’Ajuntament col·laborem amb l’Àrea de Salut per a ajudar a oferir els millors serveis públics a la ciutadania”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *