foradia subscriutegrat

Oliva commemora l’aniversari del naixement de Joan Fuster amb una exposició

Es tracta de 'Joan Fuster, una vida il·lustrada' que es podrà veure en la Casa Maians fins al dia 16 de setembre

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat una nova exposició a la Casa Maians que es podrà veure fins al dia 16 setembre. Es tracta de ‘Joan Fuster, una vida il·lustrada’, que s’ha fet amb motiu del cent aniversari d’aquest filòsof i escriptor de Sueca.

Els visitants podran veure 14 plafons informatius i divulgatius que han preparat des de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, ja que enguany celebren l’any d’aquest escriptor. L’exposició recorre cronològicament la vida i l’obra de l’assagista a partir de documents del seu fons, i dona especial importància al seu arxiu fotogràfic.

Julio Llorca, regidor de Cultura de la localitat ha mostrat la seua satisfacció per acollir aquesta mostra: “La figura de l’escriptor Joan Fuster, la seua vida i la seua obra, sempre cal reivindicar-la i aquest any que tot el territori valencià celebra els seus cent anys, Oliva no podia quedar-se arrere. L’Ajuntament d’Oliva i la regidoria que encapçale té un ferm compromís amb la promoció de la cultura i el foment de la literatura valenciana, i per això hem decidit acollir aquesta exposició per a tots els públics”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *