foradia subscriutegrat

‘Valencianes per la igualtat’ arriba a Oliva

L'exposició de Caixa Popular es podrà visitar a l'exterior de l'Enginy del Sucre i en la Sala d'Exposicions de la Casa de Maians fins al 24 de febrer

Les regidories de Museus i Patrimoni Artístics, d’Igualtat i Diversitat, i de Festes, han la col·laboració de Caixa Popular La Safor, han presentat l’exposició ‘Valencianes per la igualtat’, una exposició itinerant, que està formada per sis escultures creades per l’artista fallera Pilar Luna. Les peces són valencianes, intervingudes artísticament, que reivindiquen diferents afirmacions sobre la igualtat en els seus davantals.

Julio Llorca, regidor de Museus i Patrimoni Artístic, ha destacat que: “aquesta exposició ha estat ja en diversos municipis, per exemple Gandia, i ara hem volgut acollir aquesta iniciativa per tal d’enaltir les obres de Pilar Luna, el moviment per la igualtat entre homes i dones i la figura tan emblemàtica de la valenciana en les nostres festes i la nostra cultura”.

Per la seua part, la regidora d’Igualtat i Diversitat, Anna Mena, ha assegurat que: “aquesta exposició el que pretén és posar de manifest les nostres arrels valencianes on la cultura, la festa i el feminisme és emblema de la nostra terra. Unes escultures acolorides, símbol de la diversitat i on predomina el morat, color que ens representa a nosaltres, dones valencianes”.

L’exposició es podrà visitar fins al dia 24 de febrer a l’exterior de l’Enginy del Sucre i en la Sala d’Exposicions de la Casa de Maians.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *