foradia subscriutegrat

Reivindicació veïnal de la finalització de la CV-60, entre l’Olleria i Gandia

• 5.000 les signatures que han registrat per la finalització de la CV-60 • Tenen el compromís dels alcaldes i alcaldesses de les poblacions interessades • El Director General d’Obres Públiques no els ha aportat per escrit cap documentació

La Comissió Ciutadana “Sí, a tots els trams de l’Autovia CV-60” ha realitzat un procés d’arreplegament de signatures per tal de reivindicar la finalització de la CV-60, entre l’Olleria i Gandia.

Són ja 5.000 les signatures que han registrat a les institucions pertinents per totes les poblacions afectades, reivindicant que s’acabe el projecte. Un projecte que milloraria significativament les comunicacions del nostre territori.

A més, han realitzat entrevistes amb els alcaldes dels Ajuntaments d’Alcoi i de Muro, on tots els grups polítics per unanimitat han signat l’adhesió al projecte. A Cocentaina, no han pogut entrevistar-se amb l’Alcaldessa, però si que presentarem en registre la sol·licitud d’adhesió al projecte, que també ha sigut signada per tots els grups polítics.

Tenen el compromís dels alcaldes i alcaldesses de les poblacions interessades de què el tema es tractarà en el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes.

La Comissió també s’ha entrevistat amb el Conseller d’Economia i el seu secretari, i amb el Director General d’Obres Públiques i el seu secretari, exposant-los el problema i reclamant una resposta i solucions.

Segons informa el coordinador de la Comissió, Pedro Juan Parra, com que el Director General d’Obres Públiques no els ha aportat per escrit cap documentació sobre la situació administrativa de la CV-60, ni es va comprometre a facilitar-la, li han sol·licitat a tots els grups polítics que ens representen a les Corts Valencianes, que l’obtinguen ells.

En concret la informació que demanen és: un estudi topogràfic i d’impacte ambiental, l’estat de les expropiacions, i quin pot ser el cost real del projecte a dia d’avui.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *