foradia cdturisme

Cicle de Cinema Modernista organitzat per la Universitat d’Alacant

El dimecres i dijous 21 i 22 de setembre es projectaran les pel·lícules a l'auditori de la Fundación Mutua Levante

Amb motiu de la Fira Modernista que se celebra a Alcoi des del dia 19 al 25 de setembre, són moltes les entitats que volen portar activitats a la programació. Una d’elles ha sigut la Universitat d’Alacant, amb la col·laboració de la Fundación Mutua Levante i l’Ajuntament d’Alcoi, que ha organitzat un Cicle de Cinema. Les pel·lícules es projectaran a l’Auditori Fundación Mutua Levante els dies 21 i 22 de setembre. Les dos projeccions començaran a les 20:30h.

La primera d’aquestes pel·lícules serà ‘Amanecer’ (1927), dirigida per F.W Murnau. Aquesta cinta parla d’un granger que conviu feliçment en el camp amb la seua esposa, però apareix una seductora dona de la ciutat que fa que comence a enamorar-se d’aquesta, i a pensar que la seua dona és un obstacle que s’interposa en la felicitat entre ell i la seua nova i sofisticada amant.

El dijous 22 de setembre serà el torn de ‘El maquinista de la general’ (1926), dirigida per Buster Keaton, Clyde Bruckma. Aquesta història té com a protagonista a un maquinista amb dos grans amors, una xica i una locomotora. En 1861, en esclatar la Guerra de Secessió, Johnny intenta allistar-se, però l’exèrcit considera que serà més útil treballant en la rereguarda. No obstant això, Anabelle creu que és un covard i ho rebutja. El maquinista només podrà demostrar el seu autèntic valor quan un comando nordista infiltrat en les línies confederades li robe “La General” i rapte a Anabelle. Johnny no dubtarà un segon a pujar-se’n a una altra locomotora i perseguir els ianquis per a recuperar als seus dos estimades.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *