foradia subscriutegrat

Obres a la zona verda de la plaça de les escoles de Setla

Aquests treballs podran fer-se gràcies a una subvenció que va concedir la Diputació d'Alacant en 2021

Als últims dies l’Ajuntament de Muro, des de la regidoria d’Urbanisme, ha iniciat unes obres per a millorar les zones verdes a la plaça de les escoles de Setla. Aquestes actuacions podran dur-se a terme gràcies a la subvenció que va concedir la Diputació d’Alacant.

El govern local ja tenia un projecte d’actuació en aquesta zona que estava molt abandonada i degradada, i el que es va pensar és optar a aquesta subvenció per a poder dur-la a terme.

Les obres tindran un cost de 44.975 euros (IVA inclòs), i seran executades per la mateixa Diputació. S’espera que es tarde 5 mesos a pintar els fanals, col·locar noves jardineres, instal·lar aparells biosaludables, col·locar bancs nous, instal·lar aparells infantils nous, posar nou cautxú, millorar l’accessibilitat, i urbanitzar tota la zona.

Totes aquelles papereres, bancs, o altre tipus de mobiliari urbà es col·locarà nou, però des de l’Ajuntament de Muro s’ha decidit, que tot aquell que estiga en bon estat es reutilitzarà a altres punts del municipi per tal de fer una política de reutilització i reciclatge.

L’objectiu d’aquesta actuació és millorar l’entorn, eliminar riscos en la massa d’arbratge i a més, que aquest espai puga servir de punt de trobada per als veïns i per a tota la gent que vulga gaudir d’aquest entorn.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *