foradia subscriutegrat

José María Guarinos: “Continuem amb més de 1.700 alumnes”

A meitat de setembre els centres educatius aniran començant un nou curs que està marcat pel final de les restriccions Covid, com per exemple la distància de seguretat. A més, també hi haurà altres novetats com la llei educativa, nous Graus de Formació Professional, o més places de matriculació

Pel que fa al CIP FP Batoi, el seu vicedirector, José María Guarinos, explica que “continuem en la línia dels cursos anteriors, amb més de 1.700 alumnes“, una xifra que també va acompanyada de novetats al centre. “L’oferta formativa s’amplia gràcies al nou cicle d’Assistència a la Direcció, un grau superior de la família d’Administració i Gestió que, a més, és plurilingüe, on gran part dels mòduls s’imparteixen en anglés”, afegeix el director.

Amb aquesta incorporació, el CIP FP Batoi ofereix 27 cicles, entre els graus bàsics, mitjans i superiors. Guarinos també conta que el dia 20 es realitzarà la segona subhasta de places, per la qual cosa aquelles persones sense plaça hauran d’entrar el dia 16 al web per poder accedir a aquesta oferta.

Font: Javier Segura./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *