foradia subscriutegrat

Elena Tudela: “Pense que estem tots representats en eixe cartell”

A mitjans del mes de maig, Muro d’Alcoi viu les seues festes de Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desamparats. Els murers i mureres s’estan preparant per a gaudir d’aquests dies amb tants actes i diversió i, així ens ho conten aquests habitants del poble que participen de diferents formes a les festes locals

Elena Tudela porta ballant a les festes de Muro d’Alcoi des de l’any 1996. Cada any la coreògrafa prepara diferents propostes per a enriquir encara més les entrades mores i cristianes de la localitat. Enguany Tudela participarà amb tres ballets: un infantil, i dos d’adults, que es podran veure a les capitanies mora i cristiana. “Ja ho tenim quasi tot a punt. Estem fent els últims assajos i estem practicant els balls amb els trages que portarem per a provar si tot va bé”. Tudela, encara que ja és una veterana a Muro confessa que: “La veritat és que cada any és com començar de nou, i sempre estic igual de nerviosa i amb la mateixa il·lusió”.

La ballarina assegura que: “Encara que soc d’Alcoi i he viscut la major part de la meua vida en Alcoi, per a mi les festes de Muro són una part molt important en la meua vida. Em dedique a fer ballets, i gran part de la meua feina gira entorn de les festes de Muro, als seus preparatius, a pensar en els vestits i les coreografies, i també en noves idees. La veritat és que ocupa gran part de l’any preparar-se per als Moros i Cristians”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *