foradia pressupostparticipatiualcoi

‘El Ducat de Gandia en temps de Francesc de Borja’ la nova exposició del Palau Ducal

Aquesta mostra forma part de la programació especial que s'està dedicant a l'Any Jubilar que s'està celebrant a la ciutat

Amb motiu de l’Any Jubilar que s’està celebrant a Gandia, s’estan duent a terme una sèrie d’activitats per a commemorar-ho. Des del dijous 15 de setembre està disponible al Palau Ducal, concretament a la sala Carròs i Centelles, l’exposició ‘El Ducat de Gandia en temps de Francesc de Borja’.

La mostra ofereix un recorregut sobre les accions que va fer Francesc de Borja en matèria d’arquitectura i urbanisme a la ciutat.

A la inauguració va estar present l’alcalde de la localitat, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Alicia Izquierdo, i el tècnic arqueòleg municipal, i comissari de la mostra, Joan Negre, a més d’altres membres del consistori.

En l’exposició poden veure’s els 7 anys de ducat que va exercir Francesc de Borja a Gandia, quan el duc va aconseguir transformar la capital de la Safor. En la visita es poden repassar alguns dels llocs més emblemàtics del municipi com per exemple, el Palau Ducal, l’Hospital de Sant Marc, la primera universitat (Escola Pia), o la Torre dels Pares.

La visita és gratuïta i es pot visitar en l’horari en el qual està obert el Palau Ducal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *