foradia pressupostparticipatiualcoi

Adriana Serlik presenta el seu llibre sobre el 40 universari de la UPG

L'escriptora ha estat treballant en la Universitat Popular de Gandia des de l'any 2008, i en aquest llibre conta com va ser la seua creació i la història d'aquesta universitat

L’escriptora Adriana Serlik ha presentat a la Casa de la Marquesa el seu llibre ’40 anys fent cultura UPG’, que parla sobre el 40 aniversari de la Universitat Popular de Gandia. En aquest treball l’escriptora conta la història i la creació d’aquesta institució en la qual ha estat treballant des de l’any 2008.

L’autora ha explicat que: “En aquest llibre conte els antecedents del que han sigut les universitats populars i seguidament ja em centre en la creació de la UPG. Tot i que hi ha molt de contingut des del punt de vista escrit, també conté molta fotografia que el fan molt agradable”.

A més, també s’ha fet un audiollibre, que es pot visitar a través d’aquest enllaç, on es poden escoltar coses que no apareixen en el llibre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *