foradia barnasants

El Campus d’Alcoi de la UPV posa en marxa ‘Robòtica a l’Escola’

Aquest projecte té com a objectiu acostar la robòtica educativa als estudiants de 5è de Primària. En la iniciativa participaran els col·legis públics de la ciutat

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha creat el projecte ‘Robòtica a l’Escola’ en el qual participaran 4 col·legis públics d’Infantil i Primària d’Alcoi, concretament l’alumnat de 5è de Primària. El propòsit és que aquests xiquets i xiquetes es puguen familiaritzar amb una tecnologia que cada vegada s’utilitza més en el nostre dia a dia. L’Ajuntament d’Alcoi i el CEFIRE també participarà en el projecte.

Per a portar endavant aquesta iniciativa un grup de 15 professors, que estarà format per equip docent i estudiants del Campus impartiran aquestes classes en les quals s’explicarà com s’usa el robot educatiu Edison V2.

S’ha d’assenyalar que aquest projecte ha pogut fer-se realitat gràcies a la implicació de les tres càtedres signades entre el campus i l’Ajuntament d’Alcoi (Alcoi ciutat del coneixement, Smart City i Indústria Digital), la Càtedra Multiscan Technologies i l’Aula Caixa Ontinyent.

El director del Campus, Pau Bernabeu, ha destacat que: “Espere que aquest projecte de ‘Robòtica a l’Escola’ siga la llavor, l’embrió per a la creació d’una xarxa d’innovació col·laborativa entre tots els centres participants i el Campus d’Alcoi”, i ha aclarit que l’objectiu del centre “passa per impartir de manera fàcil, divertida i útil la tecnologia en les etapes formatives inicials dels nostres joves”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *