foradia subscriutegrat

Se celebra el 24º Intercanvi Cultural d’Escoles d’Escacs a Cocentaina ‘Fira de Tots Sants’

Aquest encontre tindrà lloc el diumenge 25 de setembre a la vesprada a l'Hotel Odón de la localitat, i està organitzat pel Club d'Escacs Cocentaina amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació Provincial d'Alacant

El diumenge 25 de setembre a la vesprada se celebrarà a Cocentaina el 24 Intercanvi Cultural d’Escoles d’Escacs ‘Fira de Tots Sants’ 2022, que està organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i la Diputació Provincial d’Alacant.

En aquest acte participaran xiquets i xiquetes, i jóvens menors de 17 anys. L’esdeveniment té com a objectiu, a més de potenciar la base d’aquest esport, aproximar en pau i amistat als escolars d’Alcoi i Cocentaina gràcies als escacs, així com conéixer, apreciar i gaudir del Patrimoni Cultural i Històric de Cocentaina. Per això, a la vesprada, en l’Hotel Odón tindrà lloc la competició per equips, a partir de les 17h.

El set equips participants són: l’Escola d’Escacs de Cocentaina, l’Escola d’Escacs Tabiya Alcoi, el Col·legi San Francisco d’Asís de Cocentaina, el Col·legi La Salle d’Alcoi, el Col·legi Públic Miguel Hernández d’Alcoi, el Col·legi Públic Real Blanc de Cocentaina i el Col·legi Públic San Juan Bosco de Cocentaina.

Enguany s’intenta tornar a la normalitat d’abans de la pandèmia, i per això aquesta competició comptarà amb públic, seguint les recomanacions de les Autoritats Sanitàries. Pel que fa a les partides, es jugarà amb 4 jugadors per cada equip, prèviament seleccionats pel Sistema Liga tots contra tots.

Els participants rebran trofeus i regals, a més d’un trofeu especial per als dos millors jugadors d’aquest esdeveniment. Els equips rebran també un trofeu per la seua participació.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *