foradia subscriutegrat

3.000 per al projecte sobre dones emprenedores a Ibi

Aquesta subvenció l'ha destinat la Diputació d'Alacant a l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de la localitat per a desenvolupar la III Fase del projecte 'Dones d'Ibi'

L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ibi ha rebut 3.000 euros per part de la Diputació d’Alacant per a poder desenvolupar la III Fase del projecte ‘Dones d’Ibi’. Aquesta part du el nom de ‘Pioneras. Liderazgo femenino en el emprendimiento local ibense (s.XX). Exposición permanente en el casco antiguo y ruta teatralizada’.

Com diu el mateix títol, des del consistori s’està organitzant una exposició permanent en el nucli antic de la localitat en la qual es vol visibilitzar les històries de les dones d’Ibi que han sigut emprenedores.

La subvenció que s’ha rebut forma part de la convocatòria de subvenció a ‘Ajuntaments i entitats d’àmbit territorial inferior al municipi de la província d’Alacant amb destí a Programes i Activitats per a la Igualtat d’Oportunitats i Prevenció de la Violència de Gènere de la Diputació d’Alacant’.

A més, dins del marc d’aquest projecte de Dones Emprenedores, durant el mes de març ja es va realitzar un café tertúlia al Museu del Joguet, que va tindre una gran acollida per part del veïnat d’Ibi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *