foradia pressupostparticipatiualcoi

L’aroma de les espècies arriba a Pego

La Casa de Cultura va a acollir l'exposició 'Espècies: L'univers del sabor' que es podrà veure fins a finals d'any

El divendres 7 d’octubre a les 19:30h s’inaugura a la Casa de Cultura de Pego l’exposició ‘Espècies: L’univers del sabor’, que està organitzada per la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic de la Universitat d’Alacant. En aquesta mostra es podran veure com les herbes culinàries i les espècies han tingut gran poder a l’hora d’influir en la història del món, ja que a més d’aportar caràcter i personalitat a la gastronomia, han servit com a moneda de canvi, impulsant la conquesta de territoris, provocant guerres i transformant els hàbits socials.

Aquest recorregut es farà a través de sis taules explicatives i un vídeo en el qual s’ensenya a cuinar amb espècies de manera senzilla, ràpida i econòmica.

Laura Castellà, regidora de Cultura, ha apuntat que: “Aquesta exposició és un punt més de la programació dedicada al 500 aniversari de la primera volta al món realitzada per Magallanes i Elcano, la qual volem celebrar durant tot el mes a Pego, per tal d’explicar a menuts i majors un dels esdeveniments més importats de la història de l’ésser humà que va canviar el món per sempre”.

L’exposició, d’entrada lliure, ha comptat amb l’assessoria científica del CIBIO i de l’Estació Biològica i Jardí Botànic Torretes de la Universitat d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *