foradia cdturisme

Paco Agulló: “El Grat està complint una bona tasca que cal potenciar”

Parlem amb els protagonistes dels 'Palmells 2022, mà del futur'

Paco Agulló és un més en la família d’El Grat i ha ajudat a organitzar aquesta edició de Palmells, un acte que per a ell significa “un punt de trobada i d’encontre necessari. Una de les virtuts que tenen aquests Palmells és que a banda de celebrar els anys d’El Grat, és un encontre de la cultura, i això crec que està molt bé. El reflex dels premiats, crec que és bon motiu de celebració, i que al nostre territori, que un periòdic organitze un esdeveniment d’aquestes característiques la veritat és que es mereix el reconeixement de la societat”.

I és que, Agulló valora molt la nostra cultura: “En aquests moments hi ha moviments per a apartar-la de l’espai natural, i de l’espai que es mereix dins de la societat. És lleig dir que donem un premi per l’ús de la llengua o de la nostra cultura, quan hauria de ser el més natural del món, i resulta que no, que ho fem com una defensa. S’ha dit a l’acte que la cultura és revolucionària, i com a revolucionària, jo crec que El Grat està complint una bona tasca que cal potenciar”.

Com no podia ser d’altra manera, Paco Agulló ha felicitat El Grat pels 35 anys: “Per a mi és una proesa que l’equip humà que meneja El Grat i que fa possible el dia a dia, estiguen al capdavant de l’edició d’un periòdic amb una línia íntegra en valencià. No hi ha cap periòdic en el territori del País Valencià i per a mi es mereix el meu aplaudiment i suport”.

Font: Belen Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *