foradia subscriutegrat

Palmira Torregrosa: “Que un periòdic es moleste per a reconéixer entitats i persones que fan coses pel poble, em sembla fonamental”

Durant les seues paraules en l'acte, la directora del museu ha reconegut el treball de tota la gent que forma part del CAEHA, i ha destacat que any rere any treballen per reinventar-se perquè l'entitat estiga sempre al dia.

El CAEHA (Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics), ha sigut l’entitat que enguany s’ha encarregat d’arreplegar el seu Palmell. Palmira Torregrosa, directora del Museu Arqueològic Camilo Visedo, ha estat juntament amb nosaltres en aquest dia tan especial, per tal de donar aquest guardó a l’associació, que a més, també celebra el seu 40 aniversari de la seua fundació. Torregrosa ha comentat que: “Considere que el que s’està premiant, no és sols un premi a una associació que està fent una tasca importantíssima de cara a promoure el patrimoni històric i cultural d’Alcoi i dels voltants, sinó que és una associació que compleix 40 anys dedicats especialment a la cultura, i això no és comú en els temps que corren. Així que crec que és molt important reconéixer això, que és una associació amb una trajectòria molt llarga, ferma, i que viu per la defensa d’estudiar i promoure tot el tema del patrimoni”.

Palmira Torregrosa també forma part d’aquesta associació: “Soc membre des de que vaig aprovar l’oposició i vaig prendre possessió de la direcció del Museu, i ràpidament vaig apuntar-me. Els coneixia des d’abans, sobretot en la part arqueològica, que és a la que em dedique. He assistit a congressos, i els he estat acompanyant en diferents actes”.

Respecte als Palmells, l’arqueòloga també ha tingut unes paraules: “Em pareix una iniciativa excel·lent que des d’un periòdic es puga guardonar i reconéixer associacions o gent, perquè es donen altre tipus de premis, però la cultura a vegades es queda un poc coixa, i la veritat, que un periòdic es moleste en fer aquest tipus de premis per a reconéixer entitats i persones que fan coses pel poble d’Alcoi, em sembla fonamental”.

Font: Belen Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *