foradia subscriutegrat

Art i reciclatge units a un festival a Gandia

Aquesta ha sigut la setena edició del RRRR! Festival d'Art i Reciclatge, on s'ha posat de manifest l'excessiva generació de residus combinant art, diversió i reflexió

El divendres 14 d’octubre va tindre lloc la setena edició del RRRR! Festival d’Art i Reciclatge a Gandia. Un esdeveniment organitzat per LaCasaCalba i que té com a objectiu posar de manifest ‘excessiva generació de residus combinant art, diversió, reflexió i experimentació des d’una perspectiva lúdica, crítica i participativa amb la intenció de visibilitzar la problemàtica ambiental actual.

En aquesta cita cultural i ecològica, s’han pogut veure una variada mostra de manifestacions d’arts en viu i de cultura de proximitat, així com les tendències artístiques més contemporànies amb la selecció de les companyies. A més, també ha tingut un esperit divulgatiu, educatiu i conscienciador, amb unes propostes de primer nivell.

L’estratègia de les 4R (Reduir, Reutilitzar, Reciclar i Recuperar) continua guanyant espai dins les diferents disciplines artístiques. I en aquest festival, com en la resta de produccions de l’Associació Cultural, funcionen com a fil conductor de la programació que, un any més, es podrà gaudir al Teatre del Raval de Gandia i els seus voltants, fins al 27 d’octubre. Alguns dels espais s’han hagut d’adaptar donat les obres d’ecorehabilitació que estan fent-se a l’edifici.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *