foradia barnasants

Oliva du a terme una nova campanya de promoció lingüística

Aquesta iniciativa du té com a lema 'Compre en valencià. Jo, comerç local', i té un doble objectiu, promocionar la llegua i el comerç local

Des de la regidoria de Cultura, encapçalada per Julio Llorca, i amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que està dirigida per l’alcaldessa Yolanda Balanguer, s’ha preparat una nova campanya que du com a títol ‘Compre en valencià. Jo, comerç local’. Amb ella es pretén, per una banda, promocionar la nostra llengua, i per altra, incentivar les compres al comerç local. La proposta s’ha desenvolupat a través de diverses agències de promoció del valencià.

Segons ha declarat Llorca: “El primer objectiu d’aquesta campanya és promoure l’ús del valencià en aquelles tasques del dia a dia, com ara anar a comprar, i el segon és motivar a la ciutadania a comprar al comerç local d’Oliva; molt important per a l’economia i la cultura del nostre poble. Aquesta campanya incideix en el lèxic bàsic relacionat amb el comerç i en les bosses podem vore una mostra de paraules en valencià sobre aquesta temàtica, però, a més a més, també té com finalitat la protecció del medi ambient i visibilitzar la igualtat de gènere”.

A més, des de la regidoria de Comerç, i en col·laboració amb ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, s’ha repartit al Mercat Municipal unes bosses de ràfia reutilitzables amb el lema ‘Compre en valencià. Jo, comerç local’.

La campanya per a fomentar l’ús de la nostra llengua i comprar als comerços locals s’està duent a terme en més de vint municipis arreu de tot el territori valencià.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *