foradia cdturisme

Jordi Raül Verdú presenta nou llibre infantil, ‘La Corriola’

La presentació es durà a terme el diumenge 30 d'octubre a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, a l'estand de premsa, i parla sobre una de les tradicions de la capital d'El Comtat

Entre les moltes activitats que es fan a la Fira de Cocentaina, estan també les culturals, i una d’elles serà la presentació del nou llibre infantil de l’escriptor alcoià Jordi Raül Verdú, ‘La Corriola’. Aquest llibre té temàtica contestana, ja que parla d’aquesta tradició de la localitat, un esdeveniment molt arrelat al poble, que cada 8 de desembre dona vida al paratge de l’ermita de Santa Bàrbara, on multitud de veïns i veïnes es donen cita per assaborir la tradicional rosca de pa acompanyada de la llonganissa roja.

La presentació tindrà lloc el diumenge 30 d’octubre, a les 18h, a l’estand de premsa ubicat al Passeig del Comtat, i serà un acte obert i gratuït per a tots els públics.

Segons explica l’editorial d’aquest llibre, Reclam: “La Corriola no és només una tradició popular que ha anat consolidant-se a les últimes dècades, sinó que té reminiscències ancestrals que la remunten al segle XIII. La collita de l’oliva i ‘la Suca’, tenen un protagonisme molt important, així com la patrona de les tempestes, Santa Bàrbara, que no només sorprendrà per la seua vida, sinó també la seua enigmàtica relíquia, que encara no s’ha trobat”.

El llibre, escrit per Verdú, compta amb les il·lustracions de l’alumnat de l’IES La Foia d’Ibi, coordinats per la il·lustradora contestana Maria Belda

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *