foradia

‘Tardor Olivia’ es presenta com al nou servei de ludoteca públic i gratuït

La iniciativa està fins del programa Oliva Concilia i obrirà les seues portes a partir del dia 2 de novembre al CEIP Hort de Palau, i podran participar xiquets i xiquetes entre els 3 i els 16 anys

L’Ajuntament d’Oliva a través del servei de Benestar social, dirigit per Yolanda Navarro, ha tornat a posar en marxa el programa de conciliació ‘Tardor Olivia’, que està dirigit per a xiquetes i xiquets entre els 3 i 16 anys. Aquesta iniciativa està dins del programa Oliva Concilia, i té com a objectiu ajudes a les famílies a conciliar la vida laboral amb els horaris dels més menuts, a partir del dia 2 de novembre.

La ludoteca estarà situada al CEIP Hort de Palau, no serà necessària la inscripció per a poder participar. L’horari serà flexible cada vesprada entre les 17h a les 20h, i els dissabtes i festius escolars des de les 8h a les 14h. L’entrada i l’eixida serà oberta perquè així els usuaris puguen utilitzar el servei segons les seues necessitats.

Yolanda Navarro, ha comentat que: “‘Tardor Olivia’ ofereix de nou l’oportunitat a les diverses famílies d’Oliva a conciliar de forma gratuïta la jornada laboral amb l’escolar dels menors a càrrec seu, una necessitat cada vegada més habitual i que requereix d’una resposta institucional. Des de l’Ajuntament d’Oliva hem treballat per ampliar aquest servei, fins i tot, durant el període vacacional, i ara, per aquests mesos de tardor ho posem de nou en Marxa i perquè totes les famílies puguen continuar gaudint del servei de ludoteca pública i gratuïta”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *