foradia subscriutegrat

VerdCel presenta el seu llibre-disc ‘VerdSions’ a la llibreria Detroit d’Alcoi

Divendres 28 d’octubre a les 19:00h. presentació llibre-CD i tastet de cançons d’artistes tan consagrats i influents com Cyndi Lauper, Depeche Mode, Nirvana, Smashing Pumpkins, El Último de la Fila, Los Planetas, REM,Dominique A, Family, El Niño Gusano, Sr. Chinarro o Francesco de Gregori

VerdCel torna a sorprendre amb el seu últim treball. VerdSions és llibre-disc que recull un compendi de relats autobiogràfics amb fotografies de Juan Miguel Morales i il·lustracions de Daniel Olmo, maridat amb un disc a mode de banda sonora vital. Un mapa d’emocions arrelat sobre un recull de joies musicals úniques que ajuden a endinsar-se en la infantesa, l’adolescència i la joventut, d’Alfons Olmo – l’autor que hi ha darrere i davant de VerdCel- en paral·lel a la música que l’ha acompanyat tota la vida. 

El disc inclou adaptacions al valencià de l’anglès, el castellà, l’italià i el francès de temes del pop i la cançó internacional amb un nexe en comú: “el fil que embasta aquestes peces diverses és precisament la interpretació que en fem els oients. És l’adhesiu més fort i durador, el de les emocions enganxades a un moment viscut amb la música”.

Aquesta és una tria de cançons particular, però que en compartir fets de vida s’estén generacionalment i pot esdevenir universal. VerdSions, és el treball que mostra d’on ve Alfons Olmo. La vida i la música abans de dedicar-se a fer cançons. 

L’àlbum conté cançons, per primera vegada interpretades en valencià, d’artistes tan consagrats i influents com Cyndi Lauper, Depeche Mode, Nirvana, Smashing Pumpkins, El Último de la Fila, Los Planetas, REM,Dominique A, Family, El Niño Gusano, Sr. Chinarro o Francesco de Gregori.

Durant el que portem d’any VerdCel ha estrenat els videoclips que també formen part d’este projecte que, molt més enllà de la música, abraça l’art entès com un tot global, com una combinació de llenguatges que donen com a resultat un mosaic de bellesa i sensibilitat. 

Amb aquesta obra VerdCel, amb més de 20 anys als escenaris, 13 discos publicats, 8 llibres i diversos treballs audiovisuals, continua amb la seua línia artística, personal i inconfusible, que combina teatre, poesia, fotografia, vídeo… Un còctel d’arts que pren partit per la reivindicació de la cultura popular, la defensa de la natura, la justícia social o la llengua i la cultura pròpies davant l’hegemonia globalista.

Us esperem aquest divendres 28 Octubre 19h. Detroit Llibres. C/ Oliver 5. Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *