foradia pressupostparticipatiualcoi

Carolina Ibáñez: “La Fira és un privilegi que tenim a Cocentaina que de segur que a moltes altres localitats els agradaria tindre”

Parlem amb els comerciants protagonistes de la Fira a Cocentaina

Per ser comerciant, però sobretot, per ser contestana, Carolina Ibáñez de ‘De nens’, confessa que està molt il·lusionada per aquesta nova edició de la Fira de Tots Sants: “Hi ha moltíssimes ganes. La Fira de Cocentaina per al comerç és un 10. La Fira és un privilegi que tenim a Cocentaina que de segur que a moltes altres localitats els agradaria tindre, perquè comercialment és molt potent. Com a contestana que podria dir… És una cosa que hem viscut tota la vida, cada any. De menuda perquè estan les atraccions, i de major perquè l’ambient que es viu, amb els menjars, eixim tots, la música, les danses… Són tres o quatre dies, depenent de com caiga, que es viuen molt intensament al poble. Crec que no hi ha cap contestà o contestana que no li agrade la Fira”.

Com bona coneixedora d’aquest esdeveniment tan important sap que “el més bonic és passar el dia a la Fira, vivint cada moment, ja que cada cosa és especial”.

Respecte als últims anys sense poder gaudir de la Fira, Carolina, ha comentat que per al comerç la iniciativa que es va fer l’any anterior va ser bona: “Els resultats van ser molt positius, la gent tenia ganes perquè veníem de l’any anterior que no es va poder fer res. Comercialment, va ser positiu, potser no a la mateixa escala que els anys anteriors, però va estar molt bé”.

Font: Belen Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *