foradia ivace

Manuel Navarro: “A banda de totes les parades de menjar, la zona que toca l’agricultura i els cotxes són les que més m’agraden”

Parlem amb els comerciants protagonistes de la Fira a Cocentaina

Manuel Navarro és el gerent de ‘Valls & Borreda’, i durant aquests dies de Fira es podrà visitar el seu comerç, ja que són dies importants per als comerços locals: “És molt bo per a nosaltres, a més, en el meu cas, com toquem el tema de l’agricultura i les motoserres i tot aquest tipus de maquinària, això atrau molt a la gent en la Fira. A més, sempre tenim alguna oferta, per tant, és un bon moment”. En 2021, a causa de la pandèmia, no es va poder fer una Fira com la coneixem, i per això Manuel va aprofitar aquesta pausa per a descansar: “L’any passat després molts anys va ser el primer que vaig fallar”.

I encara que ell no és de Cocentaina, sinó que és veí de Muro d’Alcoi, confessa que sempre ha anat a gaudir d’aquest certamen: “M’ha agradat sempre molt. He anat sempre, des de molt menut, amb el meu pare. Anaves a la Fira a comprar joguets. Ara ja de major em fixe més en el tema dels cotxes que m’agraden molt, perquè a banda de totes les parades de menjar, la zona que toca l’agricultura i els cotxes són les que més m’agraden”.

Manuel, que visita cada dia la localitat, ens conta que durant tota la setmana ja s’ha notat que s’apropa la Fira: “Veus moviment de preparació. Es nota que la gent té ganes de tindre una Fira com toca”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *