foradia ivace

Les obres de l’IES Andreu Sempere passen de 4 a 6,2 milions d’euros

L'Ajuntament d'Alcoi, juntament amb la direcció del centre, s'han reunit amb la Conselleria d'Educació per a conéixer les passes a seguir, i per a incloure noves actuacions

Durant el matí del dimecres 2 de novembre s’ha celebrat una reunió entre la direcció general d’Infraestructures, el director i la cap d’estudis de l’IES Andreu Sempere, Jesús Martínez i Rosa Martí; i l’Ajuntament d’Alcoi, amb l’alcalde i el regidor d’Educació, Toni Francés i Jordi Silvestre, i un tècnic de contractació del consistori. Aquesta reunió va demanar-la el govern local a finals de juliol per a saber que s’havia de fer després d’haver complit tot el que la Conselleria havia demanat, i, per tant, s’estava a l’espera de noves indicacions.

Ara, la Conselleria s’ha reunit i ha aclarit els diferents tràmits i documents a presentar per part de l’Ajuntament on s’han especificat els preus i les noves actuacions que es faran al centre alcoià. Per la seua part, el consistori tramitarà la redelegació el més ràpid possible i s’espera que en el Ple de desembre es puga desestimar l’antic Edificant i sol·licitar la nova delegació.

La Conselleria farà front a les noves actuacions i dotaran al projecte de 6,2 milions d’euros per a poder dur a terme totes les actuacions perquè així el centre puga tenir cobertes totes les necessitats que té d’infraestructures hui en dia. A més, s’han compromés en agilitzar el màxim els tràmits, perquè li donaran prioritat als Edificants que per una raó o altra, s’han quedat deserts, com per exemple, per culpa de l’augment de preus.

Jordi Silvestre, regidor d’Educació, ha comunicat que: “Una vegada aclarits tots els passos a seguir per a evitar que puga quedar-se bloquejada la tramitació, el que volem manifestar és que tant des de la Conselleria com de l’Ajuntament d’Alcoi entenem la desesperació de la comunitat educativa, perquè han estat diferents els entrebancs amb el que s’ha trobat aquest projecte, però ens hem compromés al màxim per agilitzar tots els tràmits i poder licitar com més prompte millor. En tot moment hem anat de la mà del centre educatiu, la Conselleria i l’Ajuntament i en totes les passes que hem donat i reunions, hem volgut que estiguera present el centre educatiu per fer-lo partícip de totes les decisions i passes a seguir i d’aquesta manera ser totalment transparents i que a la vegada entenguen les problemàtiques que surten davant d’una situació d’un projecte Edificant extraordinari”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *