foradia barnasants

Les obres de reparació de Sant Nicolau i la plaça d’Espanya començaran a mitjan novembre

Encara que el termini d'execució d'aquestes actuacions és de dos setmanes, s'hauran de solidificar les noves llambordes i per això s'estarà actuant durant 3 setmanes, amb alguns canvis al trànsit

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat l’adjudicació de la reparació del paviment de llambordes de basalt al carrer Sant Nicolau i la plaça Espanya, per un cost de 39.822 euros. L’actual estat de l’empedrat d’aquestes dos zones fa necessari que es faça una reparació perquè estiga en condicions per a la circulació de vehicles i persones, i que siga apta. Aquest és un carrer i una plaça d’alta utilització, i per això des del consistori remarquen que és “urgent” fer aquestes actuacions.

Concretament, es demoliran les zones de la calçada amb llambordes de basalt on hi ha enfonsaments, per a sanejar la base del ferm, i després col·locar les llambordes.

S’espera que el temps d’execució siga de dos setmanes i que l’obra es puga començar el dia 14 de novembre. Primer es farà un carril, i després l’altre, amb l’objectiu de no tallar el servei de l’autobús urbà.

Encara que s’ha dit que aquests treballs tenen una duració de dos setmanes, s’haurà de deixar solidificar uns dies, per la qual cosa, l’obra finalitzarà al cap de tres setmanes. Una vegada vagen a començar les obres, s’indicaran els possibles talls de trànsit o els canvis que vagen a produir-se.

Jordi Martínez, vicealcalde d’Alcoi, ha comentat que: “Durem a terme una actuació molt necessària i demandada, però que requereix almenys tres setmanes sense que es trepitge el carrer Sant Nicolau. A causa dels nombrosos actes que discorren per aquest carrer hem hagut d’adaptar el calendari d’actuació per a poder realitzar totes les activitats, i també evitar el tall de l’autobús urbà”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *