foradia pressupostparticipatiualcoi

Animalcoi començarà amb la presentació d’un videojoc basat en personatges i llocs típics de la ciutat

La presentació oficial d'aquest festival de cinema d'animació serà el dia 10 de novembre als Cines Axion d'Alcoi

El Festival Animalcoi s’està preparant per a posar en marxa la seua segona edició. Enguany hi haurà moltes sorpreses i novetats en aquest certament que estarà dedicat a l’animació francesa. L’esdeveniment, que durarà des del dia 17 al 19 de novembre, tindrà com a escenaris l’IVAM CADA Alcoi, la Fundación Mutua Levante, i els Cines Axion, al Centre Comercial.

La programació tindrà activitats com projeccions, estrenes, tallers, conferències, activitats per a xiquets i xiquetes i l’entrega de premis. A més, en aquesta edició, una de les novetats més destacades serà la presentació del videojoc anomenat ‘Viatge cap a Animalcoi’, que està creat per l’empresa Devilish Game, ubicada a Villena, i que és un referent mundial. Aquest joc es podrà descarregar gratuïtament des de la web del festival, i els seus jugadors podran interactuar i superar reptes amb la mascota d’Animalcoi, Aitana. Ella, recorrerà llocs emblemàtics de la ciutat, hi haurà de trobar a personatges relacionats amb les Festes de Moros i Cristians, com Sant Jordiet, o als Reis Mags d’Orient, o de l’època Modernista.

A banda de la presentació del joc, els assistents podran gaudir d’altres videojocs amb consoldes aportades la Retroweekend en el Centre Comercial.

A més, en l’acte es farà públic el lliurament del jurat dels premis Animalcoi en les categories de Fundación Mutua Levante, Animalcoi-Solitium, i Escoles CC- Alzamora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *