foradia subscriutegrat

Animalcoi compta amb èxit de participació als seus tallers, conferències i projeccions

La primera jornada d'aquest festival s'ha viscut amb èxit, ja que han sigut moltes les persones que han acudit a les primeres activitats. Per a aquest divendres la programació continua amb diferents conferències, i la jornada finalitzarà amb un sopar especial

El dijous 17 de novembre Animalcoi va gaudir de la seua primera jornada de festival amb un gran acolliment per part del públic. Entre les activitats que es van fer van estar una sessió d’animació francesa per part de la Fundación Mutua Levante, i la presentació del projecte educatiu ANIMALETA. Diana Bueno i José Luis Farias, s’han encarregat de conduir la conferència ‘Animació a Espanya’, i seguidament, Anna Espinach, guionista i redactora de diferents programes de televisió, ha fet una sessió sobre la importància del guió en qualsevol peça creativa. Els tallers també han tingut el seu espai amb ‘Story Board’ de Jaime Sirvent, i ‘Stop Motion’ de Vicente Mallols. Després es van dur a terme les sessions de pitch (presentació pública de projectes d’animació), i la jornada va finalitzar amb la projecció de ‘La Travesée’.

Ara, en aquest divendres 18 de novembre comença una segona jornada on l’animació francesa tornarà a tindre el seu protagonisme en els actes programats. Oliver Catherin, productor francés, donarà una conferència aquest divendres a les 12h en l’IVAM CADA, que tindrà com a títol, ‘French Animation’. A més, els assistents podran veure algunes de les seues produccions al llarg del dia a la seu de la Fundación Mutua Levante.

També s’està fent un taller de la mà de l’il·lustrador Jorge Gómez Tresáncoras, que impartirà una sessió sobre introducció a l’animació digital, a la sala d’actes de l’IVAM CADA. A banda, Vicente Mallols, l’oferirà sobre stop motion.

Per a la vesprada, Xosé Zapata, productor, director i guionista, parlarà sobre el procés de producció de la seua obra guanyadora d’un Goya, ‘Monkey’, i de ‘Demonios de sangre’, la seua última producció. Aquest acte tindrà lloc a les 18:15h als Cines Axion.

La jornada també tindrà una nova sessió de pitch i de projeccions de curts en la Fundació Mutua Levante. Finalment, aquest divendres de festival Animalcoi acabarà amb un concert-sopar de Jazz Animaswing en ‘La Mujer Barbuda’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *