foradia subscriutegrat

Bocairent treballa per l’accessibilitat als seus carrers

Les obres s'iniciaran aquesta setmana i està previst fer actuacions similars en altres punts del nucli urbà

L’Ajuntament de Bocairent iniciarà durant aquesta setmana obres per a condicionar els passos de vianants a l’avinguda d’Espanya, coneguda com a Ronda Sud, i també als carrers Joan Beneito Bernàcer i Batalla de Lepant. Aquests són els carrers amb més circulació de la localitat, i per això, el consistori ha decidit començar per ací les actuacions per a millorar l’accessibilitat de les voreres de la localitat.

El projecte l’executarà una empresa local, i té un cost de 25.573 euros, finançat íntegrament per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions. A més a més, continuant aquesta línia de subvencions el consistori ha anunciat que renovarà pròximament la vorera de l’avinguda de Sant Blai, unes obres que preveuen igualment fer accessibles els passos de vianants afectats.

José Vicente Sanz, regidor d’Obres, ha explicat que: “Aquestes actuacions tindran continuïtat en altres carrers, per tal que el nucli urbà reduïsca progressivament les barreres arquitectòniques amb què encara compta. La limitació de recursos econòmics obliga a dur a terme l’acció en fases i a prioritzar-les en funció de l’afluència de circulació de persones i vehicles”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *