foradia pressupostparticipatiualcoi

Les campanyes de consum d’Alcoi suposen una injecció d’1,3 milions d’euros en compres

Des de l'Ajuntament han demanat a la Diputació fer una nova campanya de bons per a poder aprofitar-la en Nadal. Ara mateix s'està a l'espera de la resolució

L’Ajuntament d’Alcoi va llançar al mes de setembre la campanya de Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’ gràcies a una subvenció de 277.040 euros que va donar la Diputació d’Alacant. En aquesta ocasió des de Diputació es va donar el 100% de l’ajuda sol·licitada i els resultats d’aquesta van ser molt positius, ja que va suposar una repercussió directa en compres de 549.030 euros, i indirecta en compres no subvencionades de 821.631 euros.

Ara que s’apropa la data de l’any que més compres es fan, el consistori ha sol·licitat una nova subvenció per a poder dur a terme una nova campanya, però encara s’està a l’espera de la resposta per part de Diputació.

A més, se sumaran altres iniciatives com les ajudes ‘ReactivAlcoi Comerç’, que en altres edicions van suposar una repercussió directa de 525.337 euros per als comerços alcoians. En aquesta campanya van participar més de 100 negocis de la ciutat.

Vanesa Moltó, regidora de Comerç, ha manifestat que: “Valorem molt positivament totes les accions destinades a dinamitzar el nostre comerç de proximitat i a propiciar el consum en moments de dificultat. En aquest sentit, hem demanat noves ajudes per a poder continuar treballant amb aquestes iniciatives en la campanya de Nadal, que és una de les més importants per al nostre comerç local, i recordar que aquestes accions i totes les que s’han dut a terme entorn del consum, han generat ja 1,3 milions d’euros en els negocis locals”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *