foradia subscriutegrat

Alcoi treballa en la millora dels horts socials

Durant aquest 2022 l'Ajuntament ha estat fent diferents actuacions en el projecte dels horts socials, i a més de crear un nou, s'han millorat els existents

En aquest 2022 l’Ajuntament d’Alcoi ha estat treballant en diferents actuacions per al projecte dels horts socials. Concretament, s’han realitzat dos tipus d’actuacions: una de millora, i una altra de construcció.

Pel que fa a les millores en els horts existents, s’ha incorporat un WC a l’hort ubicat a la Zona Nord, Renfe i Batoi. A més a més, s’ha construït una coberta en dos d’aquests horts.

A banda, és important destacar que s’ha construït un nou hort social en El Camí, amb sis parcel·les cedides a l’entitat AIN, i que ja ha pres possessió.

Tots aquests treballs han suposat una inversió de 18.855 euros, i han comptat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 7.000 euros.

Al últims anys s’ha notat una demanda dels horts socials, i això ha demostrat la seua utilitat, tant per a fomentar l’autoconsum, com les relacions socials entre els usuaris que participen. Diverses entitats dedicades a activitats socials, educatives o ambientals, participen activament en la gestió d’aquestes parcel·les.

Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica, ha comentat que: “La nostra voluntat és continuar en la millora de les instal·lacions d’horts ja existents amb més de 80 parcel·les com la recerca de noves ubicacions per augmentar aquesta dotació”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *