foradia pressupostparticipatiualcoi

Alejandro Cerro: “És fonamental apostar pel comerç local, si volem que les ciutats continuen vives”

Arriba l’época de l’any més màgica i més il·lusionant, el Nadal. És temps de regals, i per això el comerç local es prepara per a oferir els millors productes. En Les Muntanyes em volgut parlar amb alguns d’ells per saber com estan començant aquesta temporada tant important

“Estem preparant aquesta campanya amb moltes ganes perquè és una de les dates més importants per al comerç. Sempre intentem tindre tot el que és novetat”, assegura Alejandro Cerro, d’Akuma Cómics. Aquesta és una botiga molt especialitzada, i com la seua no hi ha cap a la ciutat: “És cert que es pot adquirir material en altres tendes, però després de quasi 12 anys som una tenda de referència no sols en Alcoi, també en la comarca, i a vegades més enllà”.

Alejandro anima a la ciutadania a fer les compres nadalenques al comerç de proximitat: “Quan un negoci tanca la gent té tristesa, però de vegades som nosaltres mateixos els que fem que eixes botigues tanquen, perquè no veiem que al votant tens tendes que tenen eixos productes i comprar allí ajuda al fet que Alcoi tinga una economia important. A més, darrere de cada persiana, hi ha una història. És fonamental apostar pel comerç local si volem que les ciutats continuen vives, il·luminades i segures”.

Respecte a aquest Nadal, Alejandro d’Akuma no oblida tot el que hem passat: “Encara continua el virus i hem d’anar amb compte, però hem vist que hi ha solucions, així que es viurà d’una forma diferent, des de la tranquil·litat, i no amb por per portar la malaltia als teus. Així que es viuran uns nadals més normals i tradicionals”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *