foradia barnasants

L’alumnat del CEIP El Romeral celebra la primera San Silvestre

'La SanSil del Romeral', ha sigut una activitat en la qual ha participat tota l'escola, des dels menuts de 2 anys, fins als més majors de sisé de Primària

En el matí del dilluns 19 de desembre el CEIP El Romeral ha celebrat la primera edició de la San Silvestre, ‘La SanSil del Romeral’. En aquesta activitat ha participat tot l’alumnat del centre, des dels més menuts d’infantil de 2 anys fins als més majors de sisé de Primària. Entre els objectius de fer a l’escola una festa esportiva, estava donar suport al Projecte d’Esport Activitat Físic i Salut i fomentar hàbits saludables.

Els d’infantil van participar en primer torn, i van recórrer la pista blava del centre animats per la resta d’alumnat de l’escola. Després, els de Primària, dividits per grups, van córrer o caminar per l’itinerari marcat per dins del col·legi, aprofitant l’entorn natural que hi ha al centre.

Com destaquen des del centre aquest és “un esdeveniment esportiu no competitiu, coeducatiu, solidari, inclusiu i adaptat al context, que ha vingut per a quedar-se i així finalitzar el trimestre de la millor forma possible, fent activitat física”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *