foradia subscriutegrat

Mor l’artista Wences Rambla

El món de l'art està de dol per la sobtada mort de l'artista nascut a Castellò de la Plana, i uns dels amics íntims de l'artista alcoià Antoni Miró

El dijous 21 de setembre es va conéixer la notícia de la mort de l’artista Wences Rambla. Segons s’ha informat, el pintor ha mort de forma sobtosa, concretament a la platja de Benicàssim mentre passava el dia amb la seua dona.

Rambla va nàixer en 1948 a Castelló de la Plana, i des de molt menut va saber que la seua vida estaria unida a la pintura. La seua obra ha estat viatjant per tota Espanya, i també a eixit de les nostres fronteres. L’any 2013, l’artista va portar una de les seues exposicions a la nostra ciutat. A més a més, també va ser professor i vicerector en la Universitat Jaume I de Castelló, entre 1995-1997 i 2010-2018. També ha estat la publicació d’uns 20 llibres i més d’un centenar de crítiques, ressenyes i capítols en llibres sobre art contemporani, disseny, i crítica d’art. Wences Rambla va ser també director de la col·lecció ‘Dissenyadors valencians’, DISVA XXI.

Un dels seus íntims amics, Antoni Miró, ha lamentat la seua mort i s’ha acomiadat d’ell recalcant que era “un gran artista, un gran intel·lectual, una gran persona i un gran amic”.

Fa molt poc vam repassar la seua trajectòria en un capítol de la secció ‘Els Nostres Artistes’ que ara pots recordar a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *