foradia pressupostparticipatiualcoi

Els ‘Bons Consum’ han suposat un impacte econòmic de 784.000 euros als comerços d’Alcoi

En aquesta campanya han participat 297 negocis, i s'han utilitzat per 4.432 consumidors

Durant el mes de desembre l’Ajuntament d’Alcoi i la Diputació d’Alacant han dut a terme una nova campanya de Bons Consum, que ha suposat un impacte econòmic d’uns 784.000 euros al comerç de la ciutat. Comptant amb les diferents campanyes i iniciatives que s’han fet per tal d’ajudar a aquest sector, l’impacte en total fins ara, ha sigut de dos milions d’euros.

Entre els dies 15 i 22 de desembre 4.432 consumidors van poder utilitzar aquests bons en els 297 negocis que es van adherir a la campanya. El sector que més impacte ha rebut gràcies a aquesta iniciativa ha sigut el de l’alimentació, en el qual s’han invertit un 25% dels bons, seguit per la moda, amb un 19%, la tecnologia amb un 9%, i en joguines s’han gastat el 7,8% dels bons.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha assenyalat que: “Es tracta d’una iniciativa adoptada conjuntament amb les entitats comercials per a incentivar el consum de proximitat, la qual cosa suposa, a més de reactivar l’economia local, ajudar a la butxaca dels consumidors. En aquest cas, a més, ha coincidit amb el període nadalenc, una època en la qual sempre hi ha més gastos. Estem molt satisfets amb l’acollida, tant per part dels consumidors, com dels establiments adherits, que s’han beneficiat d’un impacte de 784.000 euros, que se sumen als 1,3 milions de campanyes anteriors, la qual suposa un total de dos milions d’euros”.

ACECA, la Federació de Comerç, la Cambra de Comerç, i els mercats d’Alcoi, juntament amb la col·laboració de Facpyme, han fet possible dur a terme aquesta campanya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *