foradia subscriutegrat

Els Reis Mags d’Orient anuncien la seua arribada amb un telegrama

Com és tradició, Ses Majestats informen de la seua arribada per aquesta via, i des de les oficines de Turisme s'encarreguen de difondre aquest missatge perquè tots estem preparats per a rebre'ls

Estem a dia 4 de gener, i comencen els dos dies més màgics que es viuen a la ciutat d’Alcoi, gràcies a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Com marca la tradició, l’oficina de Turisme penja a la seua façana el missatge que envien Ses Majestats, a través d’un telegrama, per tal d’anunciar la seua arribada, i és que, ja estan molt a prop de les nostres muntanyes.

El que ja està ací i s’està preparant és l’Ambaixador Reial, que aquesta vesprada ens llegirà el seu ban, acompanyat per les burretes amb les bústies, on xiquets i xiquetes (i no tan xiquets), podran dipositar els seus desitjos.

Demà de matí seran moltes les persones que visitaran el Campament Reial on s’instal·la tot el seguici, ubicat al Preventori, i allí podran veure de primera mà com lligen les cartes i com es preparen els regals. A la vesprada, els carrers del centre d’Alcoi acolliran per fi la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, i tornarem a veure als nostres volguts patges pujant les escales per a repartir tots els paquets.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *