foradia cdturisme

Pablo de Gracia: “Sentir el ‘Mesías’ de Händel, i poder veure l’acte de tan a prop. Serà fantàstic i màgic”

La Cambra de Comerç acompanyarà al Rei Melcior i el seu seguici en la vesprada del 5 de gener pels carrers d'Alcoi, i durant el matí del dia 6 en la visita a les residències i l'Hospital. Pablo de Gracia, president de l'entitat, serà un dels ajudants més pròxims al primer Rei que desfilarà per la ciutat

“Vam rebre la notícia amb una alegria en majúscules. La veritat és que és un honor poder acompanyar al Rei Melcior”, assegura Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç, i ajudant personal del Rei. Participar en aquest dia tan especial va ser un dels propòsits de l’entitat. “En 2018 amb el nou plenari vam acordar que volíem obrir l’entitat a la societat, i que millor que poder acompanyar a un Rei”. I personalment, el poder estar tan a prop de Melcior, serà un moment únic: “Des de sempre he viscut molt el Nadal. Ací en Alcoi es genera una màgia que no es genera en altres llocs”, i confessa que un dels moments més esperats serà l’Adoració: “Sentir el ‘Mesías’ de Händel, i poder veure l’acte de tan a prop. Serà fantàstic i màgic”.

Així i tot, també pensa que serà molt especial la visita del dia 6 a l’Hospital i les residències de majors: “És un moment molt especial. Eixes persones no tenen la possibilitat de poder veure la Cavalcada en directe, i esperen eixe dia amb moltíssima il·lusió. Quan els veuen entrar per la porta es generen unes sensacions molt emotives, i poder estar ahí serà molt intens”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *