foradia subscriutegrat

Pego i les Valls arranquen l’any amb una gran programació cultural

Durant aquesta setmana hi haurà exposicions, rutes, i altres esdeveniments perquè no falte l'oferta d'oci en la zona

Ha començat l’any i en Pego i les Valls han volgut arrancar aquest 2023 oferint una gran programació cultural, que començarà a partir del dia 13 de gener.

Hi haurà exposicions a Pego i L’Atzúbia, com ‘Les espècies, l’univers del sabor’ i ‘Art jove a la Marina Alta’, a la Casa de Cultura i el Centre d’Exposicions de Pego (respectivament), o ‘La pintura es como la música en mis manos’ a l’Adsubian Gallery de L’Atzúbia.

El dissabte 14 se celebrarà una calçotada a la plaça de Maria Cambrils de Pego, i el diumenge serà el torn de la ruta teatralitzada ‘La volta al món en 80 contes’, que començarà des de la plaça de l’Ajuntament de la localitat.

A banda de poder visitar les exposicions durant tota aquesta setmana, per al cap de setmana del 21 i 22 de gener, es duran a terme altres activitats. En el cas del dissabte 21, es farà una visita a la plantació de narcís autòcton, que eixirà des de la Marjal, i per al diumenge 22, se celebrarà la matinal motera, organitzada per la Filà Almogàvers, i que tindrà lloc des de les 9h al Passeig Michel de Pego.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *