foradia subscriutegrat

Muro demanarà a l’IVACE l’execució del sector industrial

Per a l'alcalde de la localitat, Gabriel Tomàs "aquesta sol·licitud està fomentada per la imperiosa necessitat de sòl industrial al nostre municipi"

L’alcalde de Muro, Gabriel Tomàs ha sol·licitat a l’IVACE l’impuls per a l’execució del sector industrial PI-3, així com el suport tècnic per a la redacció de la modificació del PGOU de la localitat.

Ja en el 12 de maig de 2022, des del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament es va remetre un escrit sol·licitant que l’IVACE prenguera la iniciativa per a desenvolupar el sector PI-3 amb l’orientació, principi, i mesures de sostenibilitat ambiental, productiva i social, tant per a l’actuació urbanística com per a l’execució d’obres d’edificació i instal·lacions. Uns mesos després, el dia 27 de setembre, el consistori va rebre un informe de viabilitat realitzat per aquesta institució on van acceptar, a proposta d’ells, una nova delimitació dels sectors industrials PI-2 i Pi-3, que fera possible la seua viabilitat.

Tomàs ha remarcat que: “Aquesta sol·licitud està fonamentada per la imperiosa necessitat de sòl industrial al nostre municipi. Som un poble bàsicament industrial i necessitem que la Conselleria ens ajude a desplegar les eines necessàries per a poder oferir a les empreses espai perquè duguen a terme les seues activitats i que això reporte beneficis en forma de treball estable per als nostres ciutadans”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *