foradia cdturisme

Xàtiva presenta en Fitur el cartell de ‘Nits al Castell 2023’

També tindrà espai per a presentar projectes vinculats amb el museu faller, el castell, la nova edició de la Fira Borja 2023, i un showcooking d'arròs al forn

Un any més la capital de la comarca de La Costera, Xàtiva, estarà present a la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid, a partir del dia 18 de gener. En l’espai dedicat a la localitat, es podran veure molts projectes, i a més, s’anunciarà el cartell d’artistes que participaran en l’edició de 2023 del Festival ‘Nits al Castell’, es presentarà la Fira Borja 2023, i s’oferiran propostes culinàries. Allí estaran presents l’alcalde, Roger Cerdà, la regidora de Turisme, Raquel Caballero, i la regidoria de Falles, Maria Beltrán.

Com a novetat, en la jornada del dijous, es presentaran dos projectes, per una banda, el nou museu faller; i per l’altra, es presentarà de cara al Pla de Sostenibilitat Turística en destí, per tal d’optar als Fons Europeus Next Generation, al voltant de les millores previstes per al Castell. A més a més, durant aquest dia, les falleres majors de Xàtiva, visitaran el recinte, i es realitzarà un showcooking, amb la presentació i degustació d’arròs al forn de Xàtiva, a càrrec del restaurant Euforia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *