foradia subscriutegrat

‘Que la festa siga només festa’, la nova campanya per a les festes de Sant Blai de Bocairent

Gràcies a aquesta iniciativa hi haurà un punt d'atenció davant agressions sexistes, i es farà un dispositiu especial de seguretat per als Moros i Cristians

L’Associació de Festes de Moros i Cristians, juntament amb l’Ajuntament de Bocairent, han presentat la segona edició de la campanya ‘Que la festa siga només festa’. La primera edició es va fer en l’any 2020, quan la localitat va celebrar les seues últimes festes, i amb ella, es pretén aconseguir que cap actitud ni comportament altere la convivència i el component lúdic dels dies grans en honor a Sant Blai, que se celebraran entre els dies 3 i 8 de febrer.

Aquesta iniciativa tindrà tres línies d’actuacions, la primera d’elles, els elements de cartelleria i publicitat que es faran arribar a les seus de totes les filaes i espais municipals. La segona línia serà el punt d’atenció davant agressions sexistes, i finalment, un dispositiu especial de seguretat, on intervindran la Guàrdia Civil i la Policia Local, així com el personal de seguretat privada i voluntariat de Protecció Civil, i Creu Roja.

Des de l’Ajuntament asseguren que la finalitat fonamental d’aquesta campanya és garantir el desenvolupament sense incidents d’un programa d’actes que tindrà màxima afluència tant de participants com de públic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *