foradia subscriutegrat

Yolanda Balaguer formalitza la seua candidatura a l’alcaldia d’Oliva

L'actual alcaldessa ha anunciat la seua candidatura per Compromís acompanyada per Joan Baldoví diputat al Congrés

Yolanda Balaguer, actual alcaldessa i regidora de Comerç, Consum i Mercats, i de Seguretat Ciutadana a l’Ajuntament d’Oliva, ha anunciat que serà la cap de llista de Compromís Oliva per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran en maig. Per tal de fer aquest anunci, Balaguer ha estat acompanyada pel diputat del Congrés, i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Joan Baldoví.

L’actual alcaldessa ha declarat que: “Després del vot favorable de la militància de Compromís Oliva a la que estic molt agraïda, estic preparada per a afrontar aquest repte. En el seu dia ja el vaig assumir de bon grat i que ara, m’agradaria liderar el projecte de Compromís per a l’Oliva del futur i del present. Ara el meu partit i jo treballarem de valent per confeccionar una llista que genere il·lusió, amb persones decidides i disposades a treballar, com ho hem fet sempre, per un projecte comú que és Oliva”.

Yolanda Balaguer va aplegar a l’alcaldia en octubre de 2021, quan el seu Company David González, va renunciar al seu càrrec per a ocupar la Direcció de l’Institut Valencià d’Estadística. La seua idea és liderar el futur govern “de forma íntegra, positiva i cordialment per donar resposta als reptes eco-socials que hi ha per davant”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *