foradia subscriutegrat

Susana García: “Em fa la impressió que abans la gent era molt més romàntica”

Pareix que la gent sols s’enrecorda de l’amor el dia 14 de febrer, per això, des del comerços animen a la gent a fer detalls i donen algunes idees. Així i tot, les comerciants de diferents establiments d’Alcoi coincideixen en què s’ha de celebrar l’amor cada dia de l’any

Susana García és la responsable de la merceria ‘Evelyn’ i a més d’estar de rebaixes fins a finals del més de febrer, que com assegura ella mateixa “està tot molt rebaixat”, convida a tot el món a fer un regal per al Dia dels Enamorats, i ens dona algunes idees: “Es podria regalar un pijama guapet, o algun conjunt bonic de roba interior. Aquestes idees poden servir per a dona i home”, però segons la seua experiència: “Abans se celebrava molt més. Des del meu punt de vista, que ho he comprovat amb la tenda, la gent abans feia més regals, tenia més detallets. Em fa la impressió que abans la gent era molt més romàntica”.

“M’agrada el dia de Sant Valentí, però pense que ha de ser dia a dia. A una parella s’ha de demostrar l’amor cada dia de l’any, no sols un assenyalat, però, és cert que està bé poder celebrar-ho en un dia especial, i poder anar a sopar amb la teua parella, o poder gaudir d’un cap de setmana més romàntic. Celebrar-ho és guapet, i sempre és un bonic i una bona ocasió per a celebrar que estàs enamorat”, opina Susana García sobre aquesta festa.

Font: Belén Rivas./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *