foradia mediambient

Miquel Puig presenta el seu nou treball ‘Bausset: 101 anys compromés amb el poble’

L'Auditori de la Fundación Mutua Levante serà l'escenari triat per a fer aquest acte que tindrà lloc el dia 21 de febrer a les 19h

‘Bausset: 101 anys compromès amb el poble’, és treball que presentarà Miquel Puig a l’Auditori de la Fundación Mutua Levante, el pròxim dimarts 21 de febrer, a les 19h. L’acte està organitzat conjuntament amb el Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant.

Aquesta obra parla sobre Josep Lluís Bausset i Ciscar, que fou farmacèutic, químic, practicant, botànic, professor de professors, escriptor i corresponsal de premsa, polític, dinamitzador cultural, amant de la lectura i de la música, aficionat a la pilota valenciana, i, sobretot, defensor de la seua llengua. Segons assegura Puig al seu llibre era modest i senzill.

També destaca d’ella que va ser un humanista de la tertúlia de Fuster, amic de Vicent Ventura, de Didín Puig i de Sanchis Guarner entre molts altres. Però sobretot fou un home del seu poble, que treballà amb humilitat pels seus principis i la seua pàtria, un cavaller de la pilota, un home subterrani com el definí Joan Fuster. Amb les seues tertúlies, converses i diàlegs va embadalir les persones que enraonaren amb ell.

Ara es pot conéixer més de la figura d’aquest home tan polivalent, gràcies al treball de Miquel Puig.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *