foradia subscriutegrat

L’esquadra especial de la Filà Ligeros mostra la seua cara més solidaria

Els membres d'aquesta esquadra del capità moro ha publicat un llibre de sainets, i els beneficis obtinguts aniran destinats a la Campanya Aliment Fresc

En un any de càrrec no tot el que es fa és únicament festa, i és que a vegades molts aprofiten aquest any tan especial per a fer accions solidàries que repercutisquen en la resta de la societat. Aquest ha sigut el cas de l’esquadra especial del capità moro de la Filà Ligeros, que presentarà el divendres 3 de març, en la seua de la seua filà, una edició especial de sainets de l’autor Miquel Peidro, premiat autor local.

Un dels representants de l’esquadra ha explicat que: “Des del mateix moment en el qual es va formar aquesta esquadra hem tingut la intenció d’organitzar algun esdeveniment que beneficie a les persones més desfavorides”. Van pensar en diverses opcions, i finalment, han apostat per publicar aquest llibre amb dos sainets d’aquest autor: “Vam considerar que, tenint l’honor de comptar amb un escriptor com Miquel entre nosaltres, era una llàstima malgastar aquesta oportunitat”.

El primer sainet del llibre és ‘Albemoni Gameverri’, una obra premiada al concurs de sainets de l’Associació de Sant Jordi en l’any 1997, i que va portar-se a l’escenari l’any següent. Després hi ha un segon sainet, inèdit, titulat ‘Els collons del Capità’, que segons ha comentat l’autor “és una aposta arriscada, una barreja de tradició festera i musical modern que segur que fa que el lector escolte les diferents marxes que es nomenen per entrar més en la història”.

El llibre es podrà adquirir en la filà el dia de la presentació, però també estarà disponible en diferents llibreries de la ciutat, amb un preu de 12 euros. Els beneficis obtinguts aniran destinats a una causa solidària com és la Campanya Aliment Fresc. “Esperem que tinga una gran acollida. Seria una excel·lent notícia pensant en quina és la finalitat d’aquesta iniciativa”, afirmen des de l’esquadra.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *