foradia cdturisme

La Regidoria de Festes ultima els preparatius per als dies grans dels Moros i Cristians

La regidora, Carolina Ortiz, ha estat explicant que enguany no hi ha moltes novetats, i que viurà la que podrien ser les seues últimes festes en el càrrec

Estem a pocs dies de viure els dies més grans de la ciutat d’Alcoi. Des de la Regidoria de Festes, encapçalada per Carolina Ortiz, estan treballant en els últims detalls perquè tot estiga perfecte durant la celebració dels Moros i Cristians d’Alcoi. La regidora ha comentat tots els preparatius s’han fet amb total normalitat, i l’enramada i el castell s’ha muntat en el temps previst: “Està tot el món esperant que ploga. Quan vam començar a col·locar l’enramada va ploure un poc…” bromeja la regidora.

Per a les festes d’enguany no s’esperen novetats respecte als actes festers, però el que sí que canvia és que els festers i festeres ja no podran pujar al Partidor pel carrer Sant Mateu, sinó que s’haurà d’anar pel Camí. Per a poder accedir, a més de poder fer-ho a peu, es podrà fer també amb uns autobusos llançadora que estaran ubicats a la parada d’autobús del principi del carrer El Camí. A més a més, s’ha d’assenyalar que l’accés al Partidor estarà restringit a les persones que participaran en eixa entrada. Aquesta mesura s’ha dut a terme per a garantir la seguretat en la zona de Sant Vicent i el Partidor, ja que als últims anys es feien grans aglomeracions de gent. A més a més, els vehicles que guarden les armes de la filà, també canviaran d’ubicació, col·locant-se en la part de Sant Vicent, i no al carrer Carretera Molinar.

Aquestes poden ser les últimes festes que Carolina viurà com a regidora de Festes, i per això confessa que: “No deixaré mai de fer el meu treball mentre estiga en la Regidoria. En la vida hi ha etapes, i aquesta ha sigut una que he viscut i que per a mi ha sigut lo més meravellós, un honor i un orgull. De fet, no deixaré mai de treballar per la nostra festa, perquè soc una apassionada de Sant Jordi. Aleshores, estiga on estiga que ningú tinga cap dubte que continuaré treballant per elles. Enguany les visc amb moltíssima il·lusió, estic molt emocionada, perquè per a mi treballar en aquesta regidoria han sigut un honor i un plaer. Una experiència que recordaré sempre. Al final crea un poc d’addicció, perquè en les festes sempre estàs aprenent. Espere que tot el món gaudisca d’aquestes festes, i si és sols la meitat del que jo espere, ja em donaré per satisfeta”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *