foradia subscriutegrat

El Festival d’Arts Escèniques triomfa a Pego

L'acte s'ha consolidat com la gran atracció del Carnestoltes de la localitat de La Marina, i en aquesta tercera edició la temàtica ha portat als visitants a fer la volta al món

Pego ha celebrat durant el cap de setmana de Carnestoltes el ja consolidat Festival d’Arts Escèniques. Un esdeveniment que s’ha convertit en una de les principals atraccions d’aquesta festa tan important per a la localitat de La Marina, i així es va notar als carrers, que estaven plens de gent amb ganes de gaudir d’aquest gran espectacle a l’aire lliure.

Cada any es prepara una temàtica, i enguany, els carrers s’han convertit en un gran viatge per tot el món, ja que s’ha volgut representar la primera volta al món duta a terme per Elcano i Magallanes amb motiu del cinqué centenari d’aquesta fita històrica. La Xina, França, Amèrica, Àfrica, l’Índia, Espanya, i Rio de Janeiro han sigut els escenaris que s’han pogut veure en aquest gran espectacle en el qual han participat més de 200 persones (ballarins i ballarines, actors i actrius, i músics) i que ha estat coreografiat per Marc Pons, ballarí pegolí.

Des de la primera edició del Festival d’Arts Escèniques de Pego, l’objectiu ha sigut renovar el Carnestoltes del municipi, donant-li valor, però sense oblidar altres actes tradicionals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *