foradia cdturisme

Àlex Agulló presenta el poemari ‘Gotes perdudes’

L'acte tindrà lloc en la vesprada de l'1 de març, a les 19h, a l'Edifici Viaducte d'Alcoi. L'activitat està oberta a tots els interessats organitza la Universitat Senior de la Universitat Politècnica de València al Campus d'Alcoi.

Aquesta vesprada, a les 19h, Àlex Agulló presentarà a l’Edifici Viaducte de la UPV, el seu poemari ‘Gotes perdudes’. Un treball molt singular que està vertebrat per versos de rima femenina i estrofes, tan simples com llunyanes (haikus i tankes), que acaronen tot el llibre. ‘Gotes perdudes’ s’ha tret en una edició limitada i numerada per BORS editors.

En l’acte es comptarà amb la participació del guitarrista Joan Aracil, el cantautor Jordi Gil, José Fenollar, Xelo Payà, i el grup de lectura expressiva de la Universitat Sènior. A més a més, Josep Maria Gadea estarà present per tal d’interpretar una cançó de Jordi Gil.

La presentació forma part de la programació de la Universitat Senior de la Universitat Politècnica de València al Campus d’Alcoi que ha preparat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Tot aquell que estiga interessat pot acudir, ja que l’activitat és gratuïta i està oberta a tots.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *