foradia subscriutegrat

La Maria presenta el seu nou disc ‘L’Assumpció’ a Oliva

El dia 24 de febrer la cantant d'Oliva va llançar aquest àlbum debut, en el qual es pot escoltar la seua veu hipnòtica i una barreja de sons orgànics i electrònics

Ainhoa Moreno./

El divendres 10 de març, la cantant olivera La Maria presentarà en concert el seu primer disc, ‘L’Assumpció’. En aquest debut discogràfic es poden escoltar un total de 8 peces, de les quals, 5 són de creació pròpia, una és una adaptació de la cançó ‘Arranqun vinyes’ i dos sorpreses en forma de pròleg i epíleg, on vol fer un emotiu homenatge a les seues iaies Maria.

Tono Hurtado ha sigut l’encarregat de produït aquest disc on es pot sentir la veu hipnòtica de La Maria, amb una barreja de sons orgànics i electrònics. Les cançons estan inspirades en estructures del cant valencià i motius de la música tradicional.

Josep Vicent Frechina, crític musical, ha dit sobre aquest treball que: “Aborrona. Hi ha tradició i transgressió, foscor i espurneig, serenor i espasme. Una comunió de forces antigues i modernes posades al servei del sentiment, l’emoció, el calfred que eriçona pell i memòria”, i afegeix que: “La veu de La Maria, sigil·losa, trencadissa, delicadíssima, rica de besllums i subtilesa, enamora a la primera escolta, reforçada per la senzillesa de la cançó i les amables curvatures del seu traçat musical. Per al seu primer enregistrament, Maria ha volgut seguir pouant en la fondària del passat però serveis l’aigua fresquíssima en una vaixella nova guarnida amb cantells, colors i ornaments absolutament contemporanis”.

La Maria actuarà el divendres 10 de març, a les 22h, a la Sala Polivalent d’Oliva. L’entrada serà gratuïta, encara que sí que farà falta invitació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *